На приготування салату з курячим філе та кукурудзою ви витратите до 15 хвилин свого часу. Майже всі салати з куркою виступають в якості самостійних страв, тому вам не потрібно думати, що приготувати на обід чи вечерю до салату. Беручи за основу курятину, можна готувати безліч різних салатів на кожен день, змінюючи лише додаткові інгредієнти.
До того готувати його можна в будь-яку пору року. Замість свіжої капусти чудово підійде пекінська — смак стане ніжнішим. Страва підійде як для повсякденного, так і до святкового столу.
Інгредієнти:
консервована кукурудза — 1 банка;
крабові палички — 250 г;
свіжа капуста — 300 г;
цибулина — 1 шт.;
лимонний сік — 1 ч. л.;
сметана — для заправки;
сіль, перець — до смаку.
Приготування.
Капусту дрібно нашинкувати, додати сік лимона та перемішати.
Дрібно наріжте цибулю.
Крабові палички нарізати квадратиками
З’єднати всі нарізані інгредієнти та додати кукурудзу.
Заправити салат сметаною, посолити та перемішати.
Більше новин читайте на GreenPost.