У цьому салаті, як ніколи точно підтверджується вислів про те, що мінімум продуктів, дає максимум смаку. Тут всього 3 основних продукту, але виходить дуже смачно, пікантно і ароматно. Прекрасна закуска з відвареної яловичини.
М’ясо відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо і розбираємо на волокна.
Солодкий перець ріжемо тонкою соломкою.
Цибулю ріжемо півкільцями і заправляємо усіма інгредієнтами для маринаду. Добре перемішуємо і залишаємо маринуватися до тих пір, поки маринад повністю не охолоне. Зливаємо маринад і цибулю додаємо до решти інгредієнтів.
Змішуємо м’ясо, солодкий перець і цибулю, додаємо до смаку майонез і перемішуємо.
Спробуйте і якщо необхідно, солимо за смаком, можна ще додати перець чорний.
Дуже ситний салатик, який відмінно поєднується з різними гарнірами. Наприклад – картопля по-домашньому.