Готувати кабачки по-корейськи просто, але відірватися від такого салату вже неможливо.
Вам потрібно:
Кабачки добре помити, якщо молоді плоди, то чистити не потрібно.
Натерти кабачки на тертці для корейської моркви.
Часник почистити, подрібнити в блендері і додати до кабачків.
Моркву помити, почистити та натерти на тертці.
Змішати кабачки, моркву і часник. Перекласти все в лоточок для продуктів.
Додати сіль, цукор, чорний перець і спеції за смаком.
Перемішувати спеції не потрібно.
50 мл олії розігріти добре на сковороді, обов'язково влити масло на спеції. Тільки тоді масло і спеції додадуть неймовірний аромат кабачків по-корейськи.
Накрити кришкою лоточок, трохи струсити. Далі все добре перемішати і відправити в холодильник.
Через 4 години смачний салат з кабачків готовий.
Також кабачки по-корейськи можна готувати і на зиму. У чисті банки перекласти готовий салат і добре закатати.