Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Салат по-корейськи з кабачків, який розмітають моментально: рецепт смачної закуски за 15 хв

Салат по-корейськи з кабачків, який розмітають моментально: рецепт смачної закуски за 15 хв

Дивовижний рецепт салату з кабачків, який наминають моментально.

1 хв на прочитання05 Липня 2023, 11:40
Поділитись:

Готувати кабачки по-корейськи просто, але відірватися від такого салату вже неможливо. 

Найпростіший і смачний рецепт кабачки по-корейськи

Вам потрібно:

  • Кабачки молоді - 4 шт середнього розміру
  • Морква - 2 шт
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 1 чайна ложка
  • Цукор - 2 чайні ложки
  • Перець мелений
  • Гострий перець - за смаком
  • Олія
  • Оцет 9% - 2 ч. л.

Кабачки добре помити, якщо молоді плоди, то чистити не потрібно.

Натерти кабачки на тертці для корейської моркви.

Часник почистити, подрібнити в блендері і додати до кабачків.

Моркву помити, почистити та натерти на тертці.

Змішати кабачки, моркву і часник. Перекласти все в лоточок для продуктів.

Додати сіль, цукор, чорний перець і спеції за смаком.

Перемішувати спеції не потрібно.

50 мл олії розігріти добре на сковороді, обов'язково влити масло на спеції. Тільки тоді масло і спеції додадуть неймовірний аромат кабачків по-корейськи.

Накрити кришкою лоточок, трохи струсити. Далі все добре перемішати і відправити в холодильник.

Через 4 години смачний салат з кабачків готовий.

Також кабачки по-корейськи можна готувати і на зиму. У чисті банки перекласти готовий салат і добре закатати.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я