Салат капустяний у гарячому маринаді — простий рецепт смачної заготівлі на зиму

1 хв на прочитання02 Серпня 2024, 01:21
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»

Можна відразу ласувати цією смакотою.

Салат капустяний у гарячому маринаді готується дуже легко з елементарних продуктів. Якщо ви плануєте їсти його відразу, то банку потрібно закрити пластиковою кришкою, а якщо заготовити на зиму — закрутити металевою.

Інгредієнти (на 3-літрову бaнку):

капуcта — 1 невелика качан;

морква — 1шт.;

часник — 3 зубчики;

цибуля ріпчаста — 1-2 шт.;

перець болгарський червоний;

зелень — за смаком;

вода — 1,5 л;

сіль — 2 ст. ложки;

олія — ½ склянки;

цукор — 4 ст. ложки;

оцет 70 % — 1 ст. ложка.

Приготування.

Капусту, моркву, часник, цибулю, перець і зелень порізати, покласти в миску, акуратно перемішати й вкласти в банку.

Воду закип'ятити, додаючи сіль, олію, цукор і оцет. Отриманим розсолом залити капусту в банці й закрити кришкою.

Залишити на добу, до повного остигання, а потім прибрати в холодильник. Можна відразу ласувати смакотою або заховати на зиму.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: