Рибна солянка — пісний варіант відомої страви

1 хв на прочитання24 Грудня 2024, 07:24
Фото: Максим Нікітін

Це дещо цікаве і напрочуд смачне.

Традиційною солянкою вже нікого не здивуєш. А можна приготувати солянку рибну — це дещо цікаве і напрочуд смачне.

Інгредієнти:

риба (лосось, форель або судак);

картопля;

морква;

цибулина;

оливки без кісточок;

томатна паста — 1 ст. ложка;

мариновані чи квашені огірки;

лимон;

спеції;

олія;

сіль.

Приготування.

Рибу промити, нарізати великими шматками. Закип’ятити воду, покласти рибу й варити до готовності. Бульйон процідити, з риби вийняти кістки.

Нарізати кубиками картоплю та кружальцями моркву й покласти в бульйон.

Цибулю подрібнити, посмажити трошки на олії, додати томатну пасту й декілька ложок бульйону, протушкувати близько 5 хв.

Огірки нарізати кружальцями й теж протушкувати їх трошки в бульйоні.

У каструлю, де вариться картопля та морква, додати цибулю, огірки й нарізані оливки. Варити ще 5 хв.

Додати рибу, спеції й потримати ще на вогні близько 5 хв. Подавати з лимоном (за бажання).

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: