- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Рибна солянка — пісний варіант відомої страви
Традиційною солянкою вже нікого не здивуєш. А можна приготувати солянку рибну — це дещо цікаве і напрочуд смачне.
Інгредієнти:
риба (лосось, форель або судак);
картопля;
морква;
цибулина;
оливки без кісточок;
томатна паста — 1 ст. ложка;
мариновані чи квашені огірки;
лимон;
спеції;
олія;
сіль.
Приготування.
Рибу промити, нарізати великими шматками. Закип’ятити воду, покласти рибу й варити до готовності. Бульйон процідити, з риби вийняти кістки.
Нарізати кубиками картоплю та кружальцями моркву й покласти в бульйон.
Цибулю подрібнити, посмажити трошки на олії, додати томатну пасту й декілька ложок бульйону, протушкувати близько 5 хв.
Огірки нарізати кружальцями й теж протушкувати їх трошки в бульйоні.
У каструлю, де вариться картопля та морква, додати цибулю, огірки й нарізані оливки. Варити ще 5 хв.
Додати рибу, спеції й потримати ще на вогні близько 5 хв. Подавати з лимоном (за бажання).
Більше новин читайте на GreenPost.