Риба, запечена під сиром: більшу частину роботи зробить духовка

1 хв на прочитання10 годин тому
Фото: Максим Нікітін

Можна використовувати будь-яке рибне філе, яке є напохваті, а інгредієнти легко знайти в будь-якому магазині.

Риба, запечена під сиром — чудовий варіант швидкої вечері, адже підготовка займає мінімум часу, а більшу частину роботи зробить духовка. Риба, приготовлена за цим рецептом, виходить соковита й ніжна, а помідори та розплавлений сир додають страві яскравого смаку. До того ж це універсальний варіант: ви можете використовувати будь-яке рибне філе, яке є напохваті, а інгредієнти легко знайти в будь-якому магазині.

Інгредієнти:

філе будь-якої риби — 500 г;

твердий сир — 200 г;

сметана — ½ склянки;

помідори — 2 шт.;

сіль, перець — до смаку;

лимонний сік — за смаком.

Приготування.

Рибу розморозити, помити, порізати, посолити й поперчити. Збризнути лимонним соком і так витримати хоча б годину.

Після цього викласти рибу на деко, змастити кожну рибину сметаною. Зверху викласти шматочки помідорів і потерти твердим сиром.

Запікати 20-25 хвилин при температурі 180 °С.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: