Риба, запечена під сиром — чудовий варіант швидкої вечері, адже підготовка займає мінімум часу, а більшу частину роботи зробить духовка. Риба, приготовлена за цим рецептом, виходить соковита й ніжна, а помідори та розплавлений сир додають страві яскравого смаку. До того ж це універсальний варіант: ви можете використовувати будь-яке рибне філе, яке є напохваті, а інгредієнти легко знайти в будь-якому магазині.
Інгредієнти:
філе будь-якої риби — 500 г;
твердий сир — 200 г;
сметана — ½ склянки;
помідори — 2 шт.;
сіль, перець — до смаку;
лимонний сік — за смаком.
Приготування.
Рибу розморозити, помити, порізати, посолити й поперчити. Збризнути лимонним соком і так витримати хоча б годину.
Після цього викласти рибу на деко, змастити кожну рибину сметаною. Зверху викласти шматочки помідорів і потерти твердим сиром.
Запікати 20-25 хвилин при температурі 180 °С.
Більше новин читайте на GreenPost.