Риба у картопляному «кожушку» — несподіваний і простий рецепт

1 хв на прочитання17 годин тому
Фото: Максим Нікітін

Хочете вигадати щось нове?

Риба смажена у клярі, у борошняній паніровці чи сухарях… Ви вважаєте, що всі ці рецепти дуже банальні, і хочете вигадати щось нове? Значить, саме час приготувати рибу у «кожушку» з картоплі.

Інгредієнти:

філе будь-якої риби — 500 г;

сирі картоплини — 4–5 шт.;

яйця — 2 шт.;

лимонний сік — 2 ст. л.;

сіль, перець, зелень — до смаку;

соняшникова олія — для смаження.

Приготування.

Підготувати рибу: філе помити, порізати на порційні шматки, розмішати з сіллю, перцем і лимонним соком.

Почищену картоплю потерти на грубу тертку й відтиснути сік.

Яйця збити й посолити.

Кожен шматок риби покласти у яйця, потім обгорнути у терту картоплю, притискаючи її пальцями до шматків філе. Тоді покласти у розігріту олію.

Смажити, поки кожен шматок зарум’яниться з обох боків.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: