Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Розпочався онлайн-конкурс про антарктичну станцію Вернадського: як долучитися

Розпочався онлайн-конкурс про антарктичну станцію Вернадського: як долучитися

Конкурс присвячено українській науковій станції в Антарктиці

1 хв на прочитання24 Грудня 2023, 20:03
Конкурс для школярів про антарктичну станцію Конкурс для школярів про антарктичну станцію
Поділитись:

Проєкт «На Урок» за підтримки Національний антарктичний науковий центр (НАНЦ) оголосив всеукраїнський онлайн конкурс «Яскрава Антарктика: погляд зі станції “Академік Вернадський”» для школярів і школярок 1-11 класів.

Як повідомив НАНЦ, взяти участь у безкоштовному конкурсі можна до 11 січня включно. В рамках конкурсу учасники і учасниці мають виконати завдання, з яких дізнаються про історію та особливості роботи на антарктичній станції.

«Наш конкурс присвячено українській науковій станції в Антарктиці. На тебе чекають цікаві й пізнавальні завдання, з яких ти дізнаєшся про дослідження наших науковців і їхній внесок у світову науку, про географію та дивовижну природу Антарктики — про все те, що захоплює тисячі науковців і туристів, і надихає їх залишати домівку та вирушати назустріч пригодам», – розповіли організатори.

Всі учні, які візьмуть участь у конкурсі, отримають іменні сертифікати та запрошення на онлайн-зустріч із біологом 27-ї та 28-ї Українських антарктичних експедицій Сергієм Глотовим. Він є автором фотографій, якими проілюстровані онлайн-завдання.

Також за підсумками конкурсу оберуть переможців, яких нагородять дипломами І, II та III ступенів.

«Також учасники зможуть відчути себе справжніми науковцями та реалізувати тематичні проєкти. Усі, хто виконає їх, отримають листівки з неймовірними антарктичними фото від Сергія Глотова», – уточнили в НАНЦ.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно зареєструватися за посиланням і виконати протягом 45 хвилин онлайн-завдання.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.