Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Резиденція Святого Миколая на Івано-Франківщині матиме «живу» шопку — з овечками та косулями

Резиденція Святого Миколая на Івано-Франківщині матиме «живу» шопку — з овечками та косулями

Святий Миколай працюватиме з дітьми у парі зі своєю собакою Лайкою.

1 хв на прочитання25 Листопада 2021, 14:06
Фото:
Варіанти Фото: Варіанти
Поділитись:

На Прикарпатті, в селі Грушеві, що на території Коломийської громади, вперше запрацює резиденція Святого Миколая із «живою» шопкою, у якій будуть живі овечки та косулі. Про це розповів начальник управління культури Коломийської міської ради Станіслав Баланович, повідомляє Укрінформ. 

«Цього року в селі Грушеві вперше відкриється резиденція Святого Миколая. Наразі тут завершують ремонтні роботи. В одній із кімнат Миколай прийматиме дітей, а у великій залі відбуватимуться інтерактивні вистави. На території резиденції дітей чекають фотозони, каруселі  та «жива» шопка. По суті це — мініконтактний зоопарк, у якому вже є овечки та косулі-бембі. Можливо, до них доєднається ще й віслюк», — зауважив Баланович.

За його словами, Грушів — віддалене село Коломийської громади, в якому проживає 60 людей. Оскільки територія розташована поруч із лісом, надалі її планують розвивати як частину одного з туристичних маршрутів.

Цієї зими Святий Миколай працюватиме з дітьми у парі зі своєю собакою Лайкою породи хаскі, яка залюбки кататиме дітей на санях. Також у резиденції діти зможуть не лише переглянути виставу, але й узяти в ній участь.

Резиденція Святого Миколая запрацює в селі Грушеві 11 грудня. Наразі вона розпочинає прийом заявок для групових екскурсій, але з початком роботи тут що дві години чекатимуть родин із дітьми без попередньої реєстрації.

Нагадаємо, скільки відпочиватимуть українці на Новий рік і Різдво.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.