Рецепт запеченої цвітної капусти з ароматним соусом від зірки "МастерШеф" під силу навіть дитині
З приготуванням впорається будь-яка, навіть недосвідчена господиня.
Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона чоловік.
Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом простого, але дуже смачного і поживного смаколика - запеченої цвітної капусти. За словами кулінара, з приготуванням впорається будь-яка, навіть недосвідчена господиня.
Інгредієнти:
- Капуста цвітна-1 шт
- Приправа каррі - 50 грам
- Лимонний сік - 30 мл
- Оливкова олія - 20 мл
- Сіль, перець
Для соусу:
- Масло вершкове - 30 грам
- Борошно - 20 грам
- Молоко - 150 мл
- Сир гауда/масдам/моцарелла - 200 грам
- М'ята
Ектор змішав всі інгредієнти, не торкаючись тих, що йдуть на соус. Після гарненько втер їх в цвітну капусту. Загорнув її у фольгу і відправив в духовку на 1 годину при температурі 180 градусів.
Всі складові соусу потрібно він змішав на вогні, а після полив цвітну капусту.