Салат з категорії - салати без майонезу. Готуйте салат з горошком. Смачного!
Інгредієнти
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Сочевицю відварити в підсоленій киплячій воді, відповідно до інструкції на упаковці (у мене пішло приблизно 20-25 хвилин). Остудити.
Кускус залити киплячим підсоленим бульйоном, залишити до повного вбирання, періодично помішуючи виделкою, щоб крупа не злипалася. Моркву і перець натерти на крупній тертці, перемішати, додавши сік лимона і соєвий соус.
Горошок бланшувати в підсоленій воді 2-3 хвилини, остудити.
Змішати сочевицю, моркву з перцем, горошок і рукколу. Заправити оливковою олією, присипати гарбузовим насінням.
Готуйте пісні салати з овочів. Смачного!