- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Рецепт шуби класичний - перевірений часом та прискіпливим смаком
Рецепт шуби класичний - перевірений часом та прискіпливим смаком
Перед подачею салат шуба можна прикрасити маринованим зеленим горошком
Є декілька рецептів салатів, які вважаються класичними. Їх готують на будь-які свята та застілля у великих кількостях, оскільки протягом багатьох років вони залишаються улюбленими та популярними. Серед таких салатів – рецепт шуби з оселедцем. Звичайно, дехто готує салат шуба по-новому: печінка тріски під шубою, камбала під шубою, салат шуба рецепт з морквою по-корейськи та навіть куряче філе під шубою, пікантний салат шуба – рецепт української кухні. А ми пропонуємо рецепт шуби класичний – перевірений часом та прискіпливим смаком!
- 3 картоплі
- 2 моркви
- 1 буряк
- 1 філе оселедця
- 1 яблуко
- 1 цибулина
- 2 яйця
- 130 гр майонезу
- Сіль
1
Відварюємо заздалегідь буряк, картоплю та моркву до м'якості та охолоджуємо.
2
Яйця відварюємо круто та охолоджуємо.
3
Оселедець нарізаємо дрібними шматочками.
«Крім оселедця, у салаті чудово смакує маринована скумбрія, форель, сьомга».
4
Очищену картоплю, буряк, моркву та яйця натираємо на великій тертці.
5
Яблуко очищаємо від шкірки та натираємо також на тертці.
6
Цибулю нарізаємо дрібними шматочками та заливаємо окропом на кілька хвилин. Потім воду зливаємо.
7
У тарілку для подачі викладаємо першим шаром картоплю. Змащуємо майонезом.
8
Далі почергово розподіляємо шари: оселедець, цибуля, буряк, яйця, морква, яблуко, знову буряк. Кожен шар змащуємо майонезом, формуючи акуратну форму салату.
9
Оселедець під шубою відправляємо у холодильник на 3-4 години для просочення.
10
Перед подачею салат шуба можна прикрасити маринованим зеленим горошком або кукурудзою, волоськими горіхами або тертим сиром.