Рецепт поживного сніданку: омлет з маринованими грибами та зеленню
Готують на сковороді з невеликою кількістю масла або жиру.
Омлет - це страва, яка складається з розбитих яєць, зазвичай з додаванням молока або вершків, та інших інгредієнтів, таких як овочі, сир, м'ясо або трави. Його готують на сковороді з невеликою кількістю масла або жиру.
Омлет є поживним і легким блюдом, яке можна приготувати швидко і легко. Він містить високоякісні білки, вітаміни та мінерали, такі як вітамін D, вітамін В12, залізо та цинк.
Отже, пропонуємо легки і швидкий рецепт:
Гриби обсмажуємо на сковороді з олією. Якщо потрібно, солимо.
Яйця збиваємо виделкою, солимо, доливаємо молоко. Якщо любимо ніжніший омлет, молока беремо більше.
Гриби заливаємо збитими яйцями із молоком. Додаємо зелені. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо омлет із грибами на повільному вогні до готовності.
А потім можна смакувати цим кулінарним шедевром.
Більше новин читайте на GreenPost.