Рецепт каші, яка добре впливає на роботу щитоподібної залози
Причини захворювання щитоподібної залози різноманітні.
Останнім часом у всьому світі спостерігається зростання ендокринних захворювань. Найбільш частими є різні захворювання щитоподібної залози, які можуть протікати гостро або хронічно. В деяких випадках патологія може становити загрозу для життя пацієнта (рак щитоподібної залози).
Причини захворювання щитоподібної залози різноманітні. До них відносяться:
- неправильне харчування;
- вживання недоброякісної води;
- несприятлива екологічна обстановка, у тому числі радіаційна;
- проведення в минулому променевого лікування;
- дефіцит йоду.
Порушеннями функцій щитоподібної залози займаються спеціалісти в лікарні. Але, як допоміжний засіб, можна застосовувати спеціальну кашу, яка добре впливає на роботу щитоподібної залози та на весь ШКТ.
Рецептом каші ділиться портал domolub.com.
Інгредієнти:
- Гречана крупа 100 гр.;
- Порошок куркуми 1 ч. л.;
- Суха морська капуста 50 гр.;
- Питна вода 0,5 л.;
- Морська сіль.
Спосіб приготування:
- Відваріть гречану кашу звичайним способом.
- За декілька хвилин до готовності, в майже готову кашу, покладіть порошок куркуми, морську капусту, сіль та все ретельно перемішайте.
- Каша повинна бути на вигляд помаранчево-жовтого кольору та дуже приємного смаку.
Куркума здавна використовувалась в очищенні крові та інших лікувальних цілях.
Морська капуста продається в аптеці, в ній багато корисних елементів, а найголовнішим є йод.
Відомо, є перші симптоми, які вказують на запалення легень і важливо їх не пропустити.