Рецепт густого варення із чайної троянди

1 хв на прочитання11 Вересня 2022, 15:56
Фото ілюстративне

Розраховано на 15 порцій

Смачна заготовка. Дуже добре використовувати як начинку для рогаликів чи додавати у макову масу при приготуванні завиванців із маком.

Інгредієнти

Пелюськи чайної троянди

200 г.

цукор

400 г.

лимонний сік

1 ч.ложка

 

Розраховано на 15 порцій

Перебрати пелюстки, обрізати білі кінчики, змолоти пелюськи на м‘ясорубці чи подрібниьи блендером разом з лимонним соком. Потім усе розтерти з цукром, довести до кипіння, проварити 1 хвилину і розфасувати у простерилізовані баночки.

Раніше ми писали: Як приготувати карпатське густе сливове повидло без цукру

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: