Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Ретроградний Юпітер-2022 ускладнить життя: не варто починати вчитися та їхати в подорожі

Ретроградний Юпітер-2022 ускладнить життя: не варто починати вчитися та їхати в подорожі

Статичність Юпітера вимагає обережності та уважності.

2 хв на прочитання12 Липня 2022, 11:02
Поділитись:

Кінець липня і наступні кілька місяців будуть не найкращим часом для громадської діяльності та еміграції. Це пов'язано з тим, що Юпітер 28 липня стане ретроградним і знову повернеться в прямий рух тільки під кінець листопада. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, вже з 20-х чисел липня Юпітер стане нерухомим, а тому зниження активності суспільного життя стане помітним навіть раніше 28 липня.

"Статичність Юпітера вимагає обережності та уважності. Краще в цей час не вирушати в далекі поїздки. А якщо налагоджувати контакти з іноземцями, то інтернетом або телефоном. Також у цей період не варто починати тривале навчання", – зазначив Влад Росс.

Астролог підкреслив, що Юпітер – це соціальна планета, тому всі процеси, пов'язані з суспільством і широким колом людей, будуть гальмуватися.

"З початком ретроградності Юпітера суспільне і культурне життя сповільниться. Це найгірший час для прем'єр, презентацій, оприлюднення чого-небудь – у такий час буде складно домогтися успіху. Це найгірший час для того, щоб себе презентувати і просувати в суспільстві", – вважає Росс.

Також, на думку астролога, період після 28 липня буде поганим для юридичних процесів і міжнародних переговорів.

"На ретроградному Юпітері неможливо досягти ніяких домовленостей, в тому числі зупинити військові дії мирним шляхом. Дипломатія в цей час руйнується. Це найгірший час для початку судових розглядів, юридичних процесів, переговорів, реклами, значущих соціальних подій", – пояснив Влад Росс.

Крім того, астролог застеріг, що період ретроградності Юпітера – це найгірший час для далеких поїздок і еміграції.

"Якщо ви зібралися перебратися в іншу країну на ретроградному Юпітері, то ризикуєте не прижитися на новому місці. Або ж у тій країні виникнуть складнощі, пов'язані з місцевим законом", – зазначив Росс.

Астролог також підкреслив, що найбільше відчують на собі вплив ретроградного Юпітера Риби, Стрільці і Раки.

"Ці три знаки зодіаку найбільше відчують стопор соціального життя і все, про що говорилося вище", – резюмував Влад Росс.

Відомо, лікарі назвали проблеми із зором, які є ознакою гіпертонії.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко