Догори
Дати відгук

Ресторатори Закарпаття працюватимуть у вікенд бо відмовляються виконувати безглузде рішення про карантин вихідного дня

Що за формат стримування інфекції "карантин вихідного дня" - для них величезна загадка.

1 хв на прочитання12 Листопада 2020, 17:22
Поділитись:

Спільнота рестораторів Закарпатської області вважає  недоцільним, неправильним та безглуздим рішення кабміну стосовно карантину вихідного дня. Про це повідомила у  facebook Тамара Готра.

"Саме тому ми працюватимемо на вихідних у звичному режимі з дотриманням усіх карантинних норм. Рішення кабінету міністрів оскаржуватимемо колективно в суді, як таке, що порушує наші конституційні права. Ми в жодному разі не ігноруємо небезпеку розповсюдження коронавірусної хвороби.

В той же час, ми не можемо і не будемо зупиняту роботу найбільшої галузі нашого туристичного краю - сфери послуг, мовчки споглядаючи за 72-годинною п‘ятницею "Епіцентрів", — ідеться у дописі.

Від імені рестораторів Закарпаття також говориться, що підприємці  готові дотримуватися вимог кабміну, якщо влада забезпечить невибірковість та дотримання норм усіма, без жодних виключень та впровадить зрозумілу програму з відшкодування наших збитків.

"Що за формат стримування інфекції "карантин вихідного дня" - для нас величезна загадка. Тому, готові на будь яку співпрацю, розуміючи масштаб небезпеки. Але виконувати безглузді та неадекватні рішення далеких від реального життя чиновників ми не будемо", — ідеться в заяві.

Відомо, Рівне, Львів та Черкаси підуть проти рішення Уряду щодо карантину.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.