Догори
Дати відгук

На різдвяній ялинці в торговельному центрі знайшли чарівне пташеня (відео)

1 хв на прочитання19 Листопада 2020, 19:35
Поділитись:

США врятували совеня, знайдене в гілках різдвяної ялинки для Рокфеллерівського центру, яка щойно прибула до Нью-Йорка. Про це повідомили в Центрі дикої природи “Ravensbeard Wildlife Center”.

“Вчора вранці мені зателефонував хтось і запитав, чи беремо ми сов для реабілітації. Я відповіла: “Так, ми так робимо”, на мить запанувала тиша, мені сказали: “Добре, я передзвоню, коли мій чоловік повернеться додому, у нього совеня, яке було заховане в коробці під час довгої поїздки”, — повідомив один зі співробітників центру.

Виявилося, що чоловік, який знайшов пташеня, працює у компанії, яка займається транспортуванням і зберіганням різдвяної ялинки в Рокфеллер-центрі. Маленького нелегала знайшли серед гілок великої ялинки, коли її встановлювали у торговельному центрі. Совеня виявилося маленьким сичем — видом найменших сов на північному сході країни.

Пташеня привезли в Центр дикої природи, дали йому води та нагодували мишами — виявилося, малюк не їв і не пив нічого протягом трьох днів. Як розповіли співробітники центру, щойно совеня огляне ветеринар, його відпустять на волю.

Додамо, Рокфеллерський центр — великий офісний центр в Нью-Йорку, споруджений в мангеттенському Мідтауні в 1930-ті роки на гроші родини Рокфеллерів. На кожне Різдво у Рокфеллерському центрі встановлюється головна ялинка міста.  

Нагадаємо, раніше ми розповідали про несподіване відкриття: косатки почали знищувати найнебезпечніших морських хижаків (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost