Пишний омлет «Пуляр» у духовці — простий, незвичайний і смачний сніданок

1 хв на прочитання05 Січня 2023, 07:32

Готується він легко і швидко.

Пишний омлет «Пуляр» готується в духовці. Це дуже простий і швидкий рецепт.

Інгредієнти:

яйця — 5 шт.;

жирні вершки — 150 г;

сіль — 1 дрібка;

олія соняшникова — 2 столові ложки.

Приготування.

Білки відокремити від жовтків. Жовтки скласти в миску для збивання, білки вилити у чашу від міксера.

У жовтки додати вершки та сіль.

Збити жовтки та вершки до однорідної маси.

Білки збити із дрібкою солі міксером.

Має вийти стійка щільна маса.

Жовткову масу вилити на розігріту сковороду, не забуваючи олію.

Жовтки потрібно трохи засмажити, щоб вони встигли «схопитися».

Викласти на сковороду білок, акуратно розрівняти його і накрити кришкою.

Випікати близько 7-10 хвилин, після чого омлет розрізати навпіл і покласти одну половинку на іншу. Виходить високий, гарний, смачний сніданок.

Також ми розповідали про омлет із сиром, ковбасою та хлібом (у мікрохвильовій печі) — смакота за кілька хвилин.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: