Догори
Дати відгук

Прифронтовий Слов'янськ проігнорує карантин вихідного дня

Лях вважає, що карантин завдасть серйозної шкоди місцевим підприємцям.

1 хв на прочитання12 Листопада 2020, 11:52
Поділитись:

Мер Слов'янська Вадим Лях заявив про те, що у місті не будуть вводити карантин вихідного дня.

"Вважаю, що рішення про карантинні обмеження повинні прийматися на місцях, комісіями з надзвичайних ситуацій. Лист про це я вже направив до Кабміну. Поки ж ніяких додаткових обмежень на вихідні ми вводити не будемо", - написав він у Facebook.

Лях вважає, що карантин завдасть серйозної шкоди місцевим підприємцям. А обмеження в роботі магазинів вдарять по жителям навколишніх сіл, які приїжджають на вихідних в місто за покупками.

"Вихідний в 100-тисячному прифронтовому Слов'янську і містах-мільйонниках Києві чи Харкові мають суттєві відмінності. Наші підприємці вже багато місяців і без того працюють лише для того, щоб зберегти свій бізнес і робочі місця. А для жителів передмістя вихідні - єдина можливість приїхати за покупками в місто або продати тут, на ринках, надлишки сільгосппродукції ", - додав мер.

Нагадаємо, жорсткі карантинні заборони та обмеження триватимуть у нашій країні щонайменше до квітня 2021 року. Про це на брифінгу 12 листопада повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я