- Головна
- Новини
- Агро
- Агробізнес UA
- Протеїновий крем-сир: унікальний продукт почали виготовляти на Сумщині
Протеїновий крем-сир: унікальний продукт почали виготовляти на Сумщині
0% жиру, 0% цукру, 0% консервантів, а головне це 9% білків.
Сироварня O'bereg (Сумська область) додала до асортименту протеїновий крем-сир. Про це йдеться у повідомленні компанії у Facebook.
Зазначається, що новий крем-сир має безліч корисних бактерій та максимальний вміст білків, 0% жиру та без додавання цукру.
«Денна норма споживання білка становить 0,6-1 г на 1 кг ваги людини. У стандартній баночці нового крем-сиру міститься 16 г білків, тому складно не оцінити користь цього протеїнового продукту», - наголосили у сироварні.
Для довідки: сироварня O'bereg (Сумська обл.) виробляє молоді та витримані сири, м'який сир, солодке та солоне вершкове масло, сметану, йогурт та сирні цукерки ручної роботи.
Більше новин читайте на GreenPost.