Ця випічка готується з ніжного тіста, я вважаю за краще змішувати 1 до 1 вершкове масло і олію, так на мій смак тісто ще краще виходить. За бажанням, до складу тіста можна включити цедру лимона. Якщо замінити частину борошна на какао, печиво вийде шоколадним.
Інгредієнти:
Осередки силіконової форми я маслом не змащувати, ви орієнтуйтеся по своїй формі.
Якщо у вас формочки металеві, обов’язково змастіть їх маслом.
Наповнювати осередки потрібно не повністю, в процесі випічки печиво злегка збільшиться в обсязі.
Зверху викладаємо заморожену малину, її мну руками, так як цілі ягоди додавати в таке печиво не піде, форми не глибокі.
Випікати при 180 градусах, від 15 до 20 хвилин; як скоринка зарум’яниться, готово.
Орієнтуйтеся по своїй духовці.
Остудити краще на решітці.
Подаємо це смачне печиво до чаю або до кави ( з молоком теж смачно ).
Приємного чаювання!