Просте домашнє печиво до чаю із ягодами: смачно дуже

1 хв на прочитання22 Серпня 2023, 21:43

Випікаємо 20 хвилин.

Ця випічка готується з ніжного тіста, я вважаю за краще змішувати 1 до 1 вершкове масло і олію, так на мій смак тісто ще краще виходить. За бажанням, до складу тіста можна включити цедру лимона. Якщо замінити частину борошна на какао, печиво вийде шоколадним.

Інгредієнти:

Осередки силіконової форми я маслом не змащувати, ви орієнтуйтеся по своїй формі.

Якщо у вас формочки металеві, обов’язково змастіть їх маслом.

Наповнювати осередки потрібно не повністю, в процесі випічки печиво злегка збільшиться в обсязі.

Зверху викладаємо заморожену малину, її мну руками, так як цілі ягоди додавати в таке печиво не піде, форми не глибокі.

Випікати при 180 градусах, від 15 до 20 хвилин; як скоринка зарум’яниться, готово.

Орієнтуйтеся по своїй духовці.

Остудити краще на решітці.

Подаємо це смачне печиво до чаю або до кави ( з молоком теж смачно ).

Приємного чаювання!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: