Профілактика раку: відмова від цих продуктів рятує життя

1 хв на прочитання06 Жовтня 2023, 15:00

Більшість продуктів, які людина вживає за своє життя не приносять жодної користі.

Щоб захистити себе від раку та інших поширених сьогодні недуг, необхідно підтримувати слаболужний стан внутрішнього середовища за допомогою продуктів харчування.

Для регуляції кислотно-лужної рівноваги необхідно виключити цукор, «легкі» вуглеводи, що швидко засвоюються, продукти з білого борошна.

Важливо обмежити у раціоні напівфабрикати, копченості, газовані солодкі напої, каву та чай, за винятком зеленого, стежити за кількістю солодких фруктів (виноград, яблука тощо).

При цьому варто обов’язково включити до раціону продукти, що сприяють утворенню антиоксидантів. Останні допомагають нейтралізації негативних окислень в організмі. Йдеться про бобові, лимон, вишню, проростки пшениці, всілякі овочі (огірок, броколі, капуста, петрушка, помідори, авокадо, щавель, шпинат, часник, селера і так далі), рибу та нерафіновану рослинну олію.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: