Продукти, що допомагають боротися з тромбозом - щороку від цієї недуги помирає одна з 250 осіб

2 хв на прочитання5 годин тому
13 жовтня - Всесвітній день боротьби із тромбозом

13 жовтня - Всесвітній день боротьби із тромбозом

Щороку у світі від тромбозу помирає одна з 250 осіб. А страждає від цього захворювання майже 70% населення.

13 жовтня - Всесвітній день боротьби із тромбозом є нагодою нагадати про важливість профілактики цього небезпечного стану. Хоча тромби часто розчиняються самі по собі, ті, що залишаються і розростаються, можуть спричинити серйозні проблеми зі здоров'ям, аж до загрози життю.

Вживання певних продуктів допомагає підтримувати активний кровообіг, знижуючи ризик появи тромбів.

Ключові продукти та їхні активні речовини

Для профілактики тромбозу варто включити до свого раціону такі продукти, багаті на специфічні сполуки:

Таким чином, збалансоване харчування, збагачене цими компонентами, є важливим елементом підтримки здоров'я судин.

Потрібно спостерігати за "сигналами" хвороби і не зволікати з візитом до лікаря. А з метою профілактики – більше пити води, не допускати застою крові в судинах (тобто вести активний спосіб життя) і надлишкової ваги.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: