Президент презентував освітній застосунок "Мрія"

1 хв на прочитання03 Вересня 2024, 06:35
ФОТО: иллюстративное

За допомогою програми стане легше та ефективніше керувати процесом навчання.

Президент Володимир Зеленський показав новий освітній застосунок для дітей, батьків і вчителів "Мрія", повідомили в Офісі президента. Презентація застосунку відбулася у Запоріжжі під час участі голови держави і прем’єр-міністра Нідерландів Діка Схоофа у регіональному освітньому форумі "Створюємо майбутнє разом".

"Торік ми анонсували розробку застосунку, який зможе реально модернізувати нашу українську шкільну освіту. Який зможе дати дітям максимум позитиву від навчання у школі. Який зможе дати батькам максимум розуміння того, що відбувається у школі. І який зможе дати вчителю максимум свободи будувати навчання, і будувати його ефективно", – розповів Зеленський.

За його словами, сьогодні перші 40 шкіл приєдналися до "Мрії", і вже є 100 тисяч користувачів.

Зокрема, застосунок "Мрія" – це окремий застосунок для дітей, батьків і вчителів та вебпортал для педагогів і адміністрації школи.

"Тобто смартфон дасть змогу легше та ефективніше керувати всім процесом навчання. Вебпортал дасть змогу прибрати всю бюрократію і планувати й керувати навчальним процесом швидше та без нікому непотрібних паперів", – відзначив Зеленський.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: