Догори
Дати відгук

Правила, які допоможуть зменшити зморшки

Корисні поради, які допоможуть впоратись зі зморшками на обличчі.

1 хв на прочитання11 Листопада 2023, 21:00
Як зменшити зморшки на обличчі Як зменшити зморшки на обличчі
Поділитись:

Кожна людина бажає уповільнити старіння шкіри. В матеріалі ми дамо корисні поради, які допоможуть впоратись зі зморшками на обличчі.

Для початку варто почати наносити крем для обличчя кожен день з фактором захисту від сонця. Зволожувальні засоби затримують воду в шкірі, надаючи їй молодого вигляду. Подумайте про використання зволожувального крему, що містить сонцезахисний фільтр, але пам’ятайте, що сонцезахисний крем потрібно повторно застосовувати кожні дві години, коли ви знаходитесь на відкритому повітрі.

Обмежте умивання обличчя до двох разів на день і після потовиділення і використовуйте продукти для догляду за шкірою з позначкою «гіпоалергенний», «без ароматів» або «некомедогенний».

Не тріть шкіру і не використовуйте засоби для догляду за шкірою, які подразнюють. Уникайте повторюваних рухів обличчя, таких як прищурювання, похмурий погляд або утримування в роті соломинки або сигарети, які з часом можуть викликати появу зморшок.

Ніколи не ходіть у солярії, не паліть, пийте алкоголь в помірних кількостях. Дотримуйтеся здорової, збалансованої дієти з великою кількістю свіжих фруктів і овочів. Це може допомогти запобігти пошкодженню, що веде до передчасного старіння шкіри.

Регулярно робіть фізичні вправи, щоб поліпшити кровообіг і зміцнити імунну систему. Розгляньте можливість використання крему з ретинолом, який є похідним вітаміну А.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost