Пожежу на сміттєзвалищі на Закарпатті гасили 11 годин (ФОТО)

1 хв на прочитання23 Червня 2024, 15:26
Пожежу на сміттєзвалищі на Закарпатті гасили 11 годин

Для розвідки пожежі та моніторингу ситуації з повітря було залучено безпілотний літальний апарат

Головне управління ДСНС України у Закарпатській області оприлюднило інформацію щодо ліквідації пожежі на полігоні твердих побутових відходів у с. Барвінок, Ужгородського району.

Як йдеться у повідомленні рятувальників, підрозділи ДСНС Закарпаття локалізували пожежу о 22:30 і о 06:30 21 червня ліквідували остаточно.

Всього до гасіння було залучено 22 одиниці техніки та 66 осіб, з них від ДСНС - 12 одиниць техніки та 51 рятувальник. Працювали пожежно-рятувальні підрозділи Ужгорода, Середнього, Чопа, Перечина, Великого Березного та Великої Доброні, а також техніка Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Від комунальних служб міста залучались 9 одиниць техніки (самоскиди, екскаватор та техніка для підвозу води) та 11 чоловік. Також на місці знаходилась одна бригада МРЕМ та фахівці й техніка Загону швидкого реагування Червоного Хреста.

Для розвідки пожежі та моніторингу ситуації з повітря було залучено безпілотний літальний апарат ДСНС Закарпаття. На місці події було розгорнуто штаб пожежогасіння, працювала мобільна оперативна група.

Больше новостей читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: