Повня в Овні 17 жовтня: вплив на наше життя

2 хв на прочитання17 Жовтня 2024, 13:10
Зображення створене ШІ

Астролог розповідає, як ця особлива повня вплине на наші плани і емоції, і чому слід бути готовими до радикальних змін.

Повня в Овні 17 жовтня  звершить наші справи і ми нарешті зможемо отримати результати діянь, розпочатих у квітні 2024, - розповідає астролог Віта Найденко. Так як це суперлуння – протягом двох тижнів ми маємо змогу відчути його неконтрольовану агресивну енергію, яка може прийти через природні катаклізми, такі як вогонь, лава, буревії.

В цей період ми прагнемо бути незалежними, самостійними, домогтися свого за будь-яку ціну. Градус повні змусить нас не замислюватися про наслідки. Тож, якщо щось штовхає до змін – не протестуйте, пустіть їх у сфери свого життя, щоб відбувся продуктивний прорив у майбутнє. Головне -  відчувати внутрішнє бажання змін. Але, якщо не вмієте контролювати емоційні пориви – не зрозуміло, як повернеться ситуація.

Люди, які мають важливі планети, сонце, місяць, або кармічні вузли у знаках Овен, Терези, Козеріг, Рак, особливо з 19 по 27 градус, відчують швидкі, значущі, кардинальні або непередбачувані події.  Головне -  урівноважити енергію сонця та місяця, які зараз розташовані в опозиції один до одного,  утримувати баланс.

3 та 4 листопада може статися якась непередбачувана подія, яка поверне життя в протилежному напрямку. Особливо, якщо у вашому особистому гороскопі є підтвердження потужних енергій боротьби. У когось програється через напругу, а у когось через приємні несподівані зміни. У будь-якому випадку, навіть якщо це буде не за найкращим для нас сценарієм, згодом зрозуміємо, що все було , як завжди, на краще!

Щоб дізнатися, в якій саме сфері чекати на зміни - подивіться де у натальній карті розташовані знаки Овен та Терези, за що вони відповідають.

Ще й Венера переходить у знак Стрільця, тому неодмінно захочеться відчути жагу пригод, не замислюючись про наслідки. Саме зараз та протягом найближчих двох тижнів обережно щодо нових зустрічей, контактів та людей. Не  рекомендовано нічого робити під натиском не бажання,  бо такі дії однозначно принесуть руйнівні результати.

Також буде відчутне загострення дитячих невилікованих травм, неважливо скільки нам років, тому беріть відповідальність за своє життя, залиште дитячу зручну позицію шукати винних за всі негаразди та будьте щасливими!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: