Догори
Дати відгук

Повітряні, ситні, хрусткі оладки без борошна

Смажаться оладки блискавично.

1 хв на прочитання10 Січня 2023, 15:45
Поділитись:

Смачні, повітряні, ситні — з хрусткою скоринкою — ці оладки здивують вас, адже готуються зовсім без борошна! Ви зможете насмажити цілу гору смакоти до сніданку дуже швидко, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • щіпка солі;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 250 мл кефіру;
  • 250 гр. манка;
  • 1 ч. л. соди;
  • рослинна олія для смаження.

Приготування:

Змішайте яйце, сіль, цукор, кефір. Всипте манку, залиште на пів години під плівкою. Потім додайте соду, перемішайте ще раз і смажте.

Налийте трохи олії, викладайте тісто ложкою або через кондитерський мішок. Смажаться оладки блискавично.

Виходять дуже пишні, з хрусткою скоринкою, але всередині м'які і повітряні!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
День пам’яті жертв Голодомору 2025 — вшанування та скорбота
День пам’яті жертв Голодомору: мільйони вогників скорботи
2 хв на прочитаннягодина тому
Законопроєкт про держземлі: спрощення поділу, зміна цільового призначення та 100% гарантійний внесок на торгах
Кабмін зареєстрував законопроєкт про використання держземель сільгосппризначення
2 хв на прочитанняВчора
Уряд погодив грант для птахокомплексу з Харкова
Уряд погодив грант для птахокомплексу з Харкова, що постраждав від обстрілів, та інших підприємств
2 хв на прочитанняВчора
Парк «НОВА СИНЕРДЖИ» включено до Реєстру: Хмельниччина отримає 550 робочих місць у переробній промисловості
Уряд включив «НОВА СИНЕРДЖИ» до Реєстру індустріальних парків
2 хв на прочитанняВчора
Як інтегроване фінансування трансформує видобуток кольорових металів
2 хв на прочитання20 Листопада 2025
Обсяги соняшнику в Україні дозволять завантажити заводи лише на 6 місяців
1 хв на прочитання20 Листопада 2025
Створення агрохабу в Гані: партнерство України та Західної Африки
2 хв на прочитання20 Листопада 2025
Вчені створили метод сортування руди, що скорочує відходи на 60% за допомогою ШІ
2 хв на прочитання19 Листопада 2025