Підійде для гурмана чи вегана: покроковий рецепт салату із запеченим нутом

1 хв на прочитання25 Квітня 2023, 18:21

Час приготування: 20 хв

Використанням бобових в салатах навряд чи когось можна здивувати, згодні? Пропонуємо на замітку дуже цікавий варіант, як приготувати салат з запеченим нутом. Готуйте цікаві рецепти салатів. Нут краще використовувати консервований, але можна, звичайно, спробувати і відварений. Кале при бажанні можете замінити Айсбергом або мікс-салатом, наприклад. Проста і пікантна заправка чудово підходить в даному випадку. Всього 20 хвилин вашого часу і оригінальний, ситний, апетитний салат без майонезу з нутом на вашому столі.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2

Час приготування: 20 хв

Нут промийте та висушіть. Духовку розігрійте до 220 градусів.

икладіть нут на деко, застелене пергаментом або фольгою, полийте оливковою олією, присипте сіллю і перцем. Надішліть в духовку.

Запікайте 10-15 хвилин до рум'яності.

Кале вимийте і висушіть

Натріть пармезан.

Для приготування заправки з'єднайте оливкову олію, сік лимона, сіль і перець, подрібнений часник.

Зберіть всі інгредієнти, полийте заправкою і можна подавати салат з запеченим нутом до столу. Смачного!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: