Догори
Дати відгук

Під Іркутськом у Росії розбився білоруський літак: 7 людей загинуло, двоє — українців

Загинули 2 українці-члени екіпажу.

1 хв на прочитання03 Листопада 2021, 18:00
Фото губернатора Іркутської обл. Фото губернатора Іркутської обл.
Поділитись:

Сьогодні, 3 листопада, розбився транспортний літак Ан-12 неподалік Іркутська в Росії. За попередніми даними російських ЗМІ, загинуло 7 людей, двоє з них українці. Про це повідомляє Мінтранспорту Білорусі.

«Повітряним судном (Ан-12 – ред.) керував досвідчений екіпаж, до складу якого входило 7 осіб: 2 громадян РФ, 2 – України та 3 – Республіки Білорусь. Командир мав загальний наліт понад 12 тисяч годин, зокрема на типі Ан-12 понад 7 тисяч», – сказано у повідомленні.

Повідомляється, що літак щез з радарів о 19:45 за місцевим часом (13:45 за Києвом). Далі в ЗМІ з’явились повідомлення, що літак впав і вибухнув при посадці, виконуючи другий захід на посадку.

На запити російських журналістів офіційні джерела в Іркутському аеропорту та Міністерстві надзвичайних ситуацій повідомляли, що це був транспортний літак, однак не мали точної інформації стосовно кількості людей на борту.

За даними білоруського "Радіо Свобода", на борту Ан-12, що розбився, імовірно, були громадяни Росії, Білорусії та України. Літак належав авіакомпанії "Гродно".

Нагадаємо, що улітку на Івано-Франківщині спортивний літак упав на будинок.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.