Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • «Персиковий пух»: як використовувати колір 2024 року в моді, графічному та мультимедійному дизайні тощо

«Персиковий пух»: як використовувати колір 2024 року в моді, графічному та мультимедійному дизайні тощо

PANTONE 13-1023 Peach Fuzz — це «оксамитовий ніжний персиковий колір, всеосяжний дух якого збагачує серце, розум і тіло».

2 хв на прочитання08 Грудня 2023, 12:48
Фото: pantone.com Фото: pantone.com
Поділитись:

Фахівці американського Інституту кольору Pantone обрали головний колір 2024 року. Це «оксамитовий і ніжний» відтінок персикового 13-1023 Peach Fuzz. Про це йдеться на сайті організації.

На думку фахівців, цей персиковий відтінок «дарує відчуття доброти та ніжності, передає послання турботи та спільного використання, спільноти та співпраці».

«Персиковий пух» розташований між рожевим і помаранчевим. Фахівці переконані, що він створює атмосферу спокою й тепла, що впливає на наше самопочуття. Вони кваліфікують його як поетичний і романтичний, чистий персиковий тон із вінтажною атмосферою — солодкий, повітряний, витончений, глибокий, ніжна легкість якого стримана, але вражаюча.

Як використовувати колір Pantone 2024 року?

В одязі й аксесуарах він надихає нас інстинктивно хотіти простягнути руку та доторкнутися, викликаючи відчуття кокону.

В дизайні інтер’єру та домашнього декору він створює затишну атмосферу, незалежно від того, з’являється він на пофарбованій стіні, у домашньому декорі чи виступає як акцент у візерунку.

В косметиці він створює природне рожеве сяйво, що освіжає колір обличчя в широкому спектрі відтінків — оживляє шкіру, додаючи ніжного тепла очам, губам і щокам, завдяки чому всі, хто його носить, виглядають більш здоровими. Свіжий і молодий у поєднанні з землистими коричневими і ефектний у поєднанні з темно-червоними та сливовими кольорами, персиковий пух може застосовуватись для виробництва губної помади, рум’ян, засобів для шкіри та варіантів контуру.

В дизайні упаковки та мультимедіа персиковий пух може бути затребуваним завдяки своїй вінтажності та сучасності. Його тепла тактильність робить його привабливим відтінком для різноманітних продуктів — від їжі та напоїв до косметики й аксесуарів.

Більше новин читайте на GreenPost.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.