Печеня з індички з картоплею — смачно, ситно, просто та швидко

1 хв на прочитання02 Листопада 2024, 19:17
Фото: Максим Нікітін

Корисна та дієтична вечеря на кожен день.

Печеня з індички з картоплею — ситна та проста домашня класика. Ця корисна та дієтична вечеря на кожен день сподобається всій родині. Це найзручніший і найшвидший спосіб правильно підрум’янити і не розварити картоплю, зберегти соковитість індички, уникнувши великої кількості брудного посуду, оскільки страва готується в одній сковороді.

Картоплю краще не чистити, а ретельно вимити за допомогою щітки.

Інгредієнти:

індичка — 500 г;

цибуля — 2 шт.;

морква — 1 шт.;

помідори — 2 шт.;

картопля — 3 шт.;

олія — 100 мл;

бульйон або звичайна вода — 50 мл;

сіль, спеції до смаку.

Приготування.

Зрізати з кістки м’ясо, смажити 5 хвилин. Додати цибулю з морквою.

Ще через 5 хвилин додати помідор і картоплю.

Додати спеції, сіль, воду й тушкувати 15 хвилин.

Подавати з кисло-солодким ягідним соусом або з ткемалі, присипавши зверху свіжою зеленню.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: