Овочевий салат «Соте» на зиму — смачний і простий у приготуванні

1 хв на прочитання08 Вересня 2024, 08:18
Фото з відкритих джерел

Стане чудовим гарніром до основних страв або самостійною закускою на святковому столі.

Овочевий салат «Соте» на зиму, простий у приготуванні, стане чудовим гарніром до основних страв або самостійною закускою на святковому столі.

Інгредієнти:

баклажани — 1,5 кг;

морква — 1 кг;

цибуля — 1 кг;

помідори — 1 кг;

солодкий перець — 1 кг;

цукор — 1-2 ст. л.;

олія — 1-2 ст. л.;

оцет 6 % — 1-2 ст. л.

сіль, перець за смаком.

Приготування.

Перець, помідори, цибулю нарізати соломкою.

Моркву натерти на великій тертці.

Баклажани нарізати на кружечки, присолити, злити сік, що утворився. Обсмажити із двох сторін.

Різані овочі скласти в каструлю, додати сіль, перець до смаку, цукор, олію, оцет. Все тушкувати 20 хвилин від моменту закипання на повільному вогні.

У банки укласти шарами: спочатку тушковані овочі, потім баклажани і так до верху баночки.

Заповнені баночки стерилізувати 15 хвилин.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: