Овочеве соте з баклажанами — смачна вечеря, яку можна приготувати за 40 хвилин із найпростішого набору продуктів

1 хв на прочитання27 Серпня 2024, 01:21
Фото: «Їжа легко»

Для приготування цієї страви краще використовувати сотейник.

За 40 хвилин із найпростішого набору продуктів можна приготувати корисну та смачну вечерю — овочеве соте з баклажанами. Для приготування цієї страви краще використовувати сотейник. Якщо у вас його немає в господарстві, можна використовувати звичайну сковороду.

Інгредієнти:

морква — 1 шт.;

цибуля — 1 шт.;

помідор — 3 шт.;

баклажан — 3 шт.;

перець болгарський — 1 шт.;

кріп — пучок;

часник — 5 зубчиків;

сіль, перець — до смаку.

Приготування.

У сотейник налити крапельку олії. Моркву нарізати тоненькими кружальцями. Цибулю нарізати півкільцями. Все це обсмажити до золотистого кольору.

Нарізати перець і помідори квадратиками та додати до моркви й цибулі. Коли помідори дадуть сік, додати подрібнений часник.

Все перемішати та додати до суміші баклажани. У разі потреби можна додати води. Накрити кришкою й тушкувати на середньому вогні 30 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати сіль і перець до смаку.

При подачі можна додати кріп у тарілку зі стравою.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: