За 40 хвилин із найпростішого набору продуктів можна приготувати корисну та смачну вечерю — овочеве соте з баклажанами. Для приготування цієї страви краще використовувати сотейник. Якщо у вас його немає в господарстві, можна використовувати звичайну сковороду.
Інгредієнти:
морква — 1 шт.;
цибуля — 1 шт.;
помідор — 3 шт.;
баклажан — 3 шт.;
перець болгарський — 1 шт.;
кріп — пучок;
часник — 5 зубчиків;
сіль, перець — до смаку.
Приготування.
У сотейник налити крапельку олії. Моркву нарізати тоненькими кружальцями. Цибулю нарізати півкільцями. Все це обсмажити до золотистого кольору.
Нарізати перець і помідори квадратиками та додати до моркви й цибулі. Коли помідори дадуть сік, додати подрібнений часник.
Все перемішати та додати до суміші баклажани. У разі потреби можна додати води. Накрити кришкою й тушкувати на середньому вогні 30 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати сіль і перець до смаку.
При подачі можна додати кріп у тарілку зі стравою.
Більше новин читайте на GreenPost.