Овочеве рагу з грибами: можна приготувати по-різному

1 хв на прочитання12 Листопада 2024, 07:24
Фото: Максим Нікітін

Якщо овочі з грибами нарізані заздалегідь, то процес займе всього 20 хвилин.

Приготування овочевого рагу з грибами може бути різним — усе залежить від ваших уподобань. Страву можна зробити ситнішою, додавши обсмажені шматочки свинини чи яловичини. Для пікантності до овочів можна додати дрібно нарізаний перець чилі, без насіння. А ще, заправивши рагу кетчупом або томатною пастою, розведеною з водою, ви зробите страву соковитішою й ароматнішою.

Для гарного вигляду страви солодкий перець обирайте різнокольоровий.

Печериці можна замінити білими грибами, лисичками, маслюками чи будь-якими іншими, але не опеньками — готуватимуться вони дуже довго, та й прийдеться їх попередньо відварити. Якщо у вас вони невеликого розміру, взагалі не ріжте їх — вийде ще смачніше.

Якщо овочі з грибами нарізані заздалегідь, то процес займе всього 20 хвилин.

Інгредієнти:

картопля — 1 кг;

шампіньйони — 500 г;

цибуля — 1 шт.;

морква — 2 шт.;

болгарський перець — 3 шт.;

помідори — 4 шт.;

сіль, перець, спеції — до смаку.

Приготування.

Гриби нарізати великими шматками.

Картоплю порізати кубиками та варити у підсоленій воді до готовності.

У великій сковороді обсмажити цибулю до золотистості, додати моркву, через 5 хвилин — порізаний солодкий перець. Ще через 4 хвилини — помідори. Все це займе хвилин 15.

В іншій сковороді обсмажити печериці — хвилин 10. У кінці додати спеції та сіль.

Тепер з’єднати картоплю, овочі та гриби. Обід чи вечеря готова.

Подавати в гарячому вигляді, посипавши зеленню чи тертим сиром за бажання.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: