Оригінальне доповнення, легкий у приготуванні - вишневий соус до м'яса

1 хв на прочитання19 Липня 2022, 23:41

Подаємо соус в холодному вигляд

Вишневий соус стане оригінальним доповненням до соковитої свинини, яловичини або баранини. Смакота  пропонує приготувати соус у якому поєднається солодкуватий смак вишні з гостротою перцю чилі. Саме вишневий соус надасть особливої родзинки вашим м’ясним стравам.

Рецепт приготування вишневого соусу до м’яса

Вишню миємо та видаляємо кісточки, відважуємо 200 г. Кладемо вишню в чашу блендера і подрібнюємо в пюре. Виливаємо пюре в каструлю, доводимо до кипіння і проварюємо хвилин 10 на маленькому вогні.

Поки вишня вариться, чистимо часник, чистимо від насіння перець чилі. Перець ріжемо кільцями. Подрібнюємо часник та перець в блендері, додаємо в киплячий соус, додаємо сіль та цукор. Додаємо сушений базилік, варимо ще 15-20 хвилин. Переливаємо в стерильну банку, охолоджуємо і ставимо в холодильник.

Подаємо соус в холодному вигляді. Смачного!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: