- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Оладки з гарбуза: смачно і корисно
Чудова ідея для корисного сніданку. Рецепт з кулінарної книги «Здоровые рецепты доктора Ионовой», як їсти аби схуднути.
Інгредієнти
500 г. | |
1/2 склянки | |
2 шт. | |
1 склянка | |
| |
| |
Розраховано на 2 порції |
Приготування:
Очищений гарбуз натерти на грубій стороні тертки.
Яйця збити, додати борошно (у мене вівсяне) дрібку солі ретельно перемішати.
Поступово додавати молоко до утримання консистенції тіста густої сметани.
Змішати тісто з тертим гарбузом.
Кількість молока залежить наскільки соковитий у вас гарбуз.
Отриману масу малими порціями викласти на форму для випічки, попередньо вистелену папером для випічки, надати форму оладок.
Запікати оладки до готовності при температурі 180 градусів.
Готові оладки подавати до столу з медом!
Смачного!