Догори
Дати відгук

Офіційний виробник сигарет мав промислову лінію, на якій виготовляв контрафакт

Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Офісу Генерального прокурора.

1 хв на прочитання28 Травня 2024, 19:30
Виробник сигарет мав промислову лінію, на якій виготовляв контрафакт Виробник сигарет мав промислову лінію, на якій виготовляв контрафакт
Поділитись:

Детективи Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України провели обшуки на виробництві та у складських приміщеннях підприємства, яке має ліцензію на офіційне виробництво тютюнових виробів. Згадану компанію пов’язують із відомим підсанкційним одеським контрабандистом. 

Під час обшуків співробітники БЕБ вилучили лінію для виробництва тютюнових виробів, на якій незаконно виготовляли сигарети.

Раніше детективи БЕБ встановили, що товариство-ліцензіат, спільно з підконтрольними компаніями нелегально виробляє та продає сигарети з підробленими марками акцизного податку.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків), ч. 1 ст. 366 (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей), ч.1 ст. 199 (підробка марок акцизного податку, ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення та зберігання підакцизних товарів) Кримінального кодексу України здійснюють детективи Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Офісу Генерального прокурора.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.