Очільниця Міндовкілля презентувала свою візію розвитку довкіллєвої сфери

3 хв на прочитання01 Жовтня 2024, 13:15
Фото: Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Світлана Гринчук презентувала свою візію розвитку довкіллєвої сфери під час першої зустрічі з громадськими організаціями природоохоронного спрямування.

Головні принципи нової очільниці Міндовкілля Світлани Гричнук - наскрізність природоохоронної політики по всіх секторах економіки, екологічні стандарти на всіх рівнях, прозорість та відкритість у прийнятті рішень. Про це повідомляє Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України.

Серед основного:

А також невід'ємним є розвиток Чорнобильської зони відчуження та забезпечення радіаційної і ядерної безпеки. Пріоритет – створення довгострокової стратегії розвитку Зони відчуження та її трансформації, забезпечення Чорнобильської зони протипожежною технікою та сучасною системою протипожежного захисту.

“Втілення у життя усіх довкіллєвих реформ нерозривно пов’язано з нашим європейським вибором. Для мене особисто було важливим сьогодні почути відвертий відгук від кожного з вас. Дякую усім громадським організаціям природоохоронного спрямування, що допомагаєте Міндовкіллю своїми відгуками та рекомендаціями. Дякую всім учасникам зустрічі за активну позицію та ваше бачення. На жаль, через обмежений час та велику кількість учасників не всім вдалося висловитися, однак це не остання наша зустріч, тому ми ще обов’язково поспілкуємося. Найближчим часом оприлюднимо оновлену візію роботи Міндовкілля”, – наголосила Світлана Гринчук.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: