Догори
Дати відгук

Очільника Одещини Максима Куцого скосив COVID-19

1 хв на прочитання12 Жовтня 2020, 22:31
Поділитись:

Керівнику Одеської облдержадміністрації підтвердили діагноз — коронавірус. Про це він написав у Facebook.

"Лабораторний центр МОЗ підтвердив у мене наявність COVID-19. Маю позитивну динаміку та продовжую працювати — тепер у дистанційному форматі. Всі, хто контактував зі мною останнім часом, мають здати ПЛР-тестування", — написав Максим Куций.

Він також наголосив, що ситуація з поширенням коронавірусу дуже непроста. За його словами, хворіє чимало чиновників та знайомих. 

"Жоден не зможе сказати, що загроза примарна. Наші медики працюють без відпочинку, тому заради них та заради своїх близьких — дотримуйтеся правил безпеки", — сказав керівник. 

Навряд чи хвороба буде особливо заважати чиновнику виконувати своє обов'язки очільника ОДА, бо навіть коли він був здоровий, самотужки за 10 місяців Куций не зміг прибрати один нещасний танкер "Делфі", що забруднював море.   

GreenPost повідомляв, що судно "Делфі", яке пливло під прапором Молдови, 22 листопада 2019 року було зірване з якоря штормом. Воно дрейфувало у напрямку берега та сіло на мілину поблизу Одеси. Оскільки "Делфі" був танкером, то перший витік нафти з нього стався відразу ж.

Багатостраждальний "Делфі" змогли піднятиі активні роботи щодо його транспортування тривали з 1 по 11 вересня 2020 року. Й у прибиранні та буксуванні танкера немає жодної заслуги місцевої влади, яка 10 місяців не помічала шкоди навколишньому середовищу від аварійного судна.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost