Догори
Дати відгук

Невидимий вбивця забрав життя 18-річної дівчини та відправив у лікарню її родину (відео)

Комунальники в усьому винять... пар

1 хв на прочитання16 Жовтня 2020, 22:57
Поділитись:

У Львові померла за дивних обставин 18-річна дівчина. За словами мешканців будинку, спочатку вони почули гучні крики з проханнями про допомогу на першому поверсі. Повідомляють "Надзвичайні новини".

Коли люди підбігли до квартири, звідки вони доносилися, то побачили у під'їзді 40-річну сусідку і її 16-річну дочку, які були без свідомості. Їх госпіталізували у важкому стані. Пізніше у ванній виявили тіло 18-річної дівчини — старшої дочки господині квартири.

За словами мешканців, в те, що трапилося винна недбалість комунальних служб. У будинку кілька десятків років не перевіряли та не чистили вентиляційні канали, тому дівчина могла просто учадіти.

Тим часом в газовій службі заявили, що причиною трагедії міг стати пар у ванній. Його нібито було занадто багато, тому заблокувалася витяжка. Крім того, комунальники відзначили, що після недавнього ремонту у квартирі були порушені норми установки газових приладів, а газовий котел взагалі встановили незаконно. Справжню причину трагедії встановлять поліцейські.  

Нагадаємо, Київ можуть залишити без опалення.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.