Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Неймовірні різдвяно-новорічні локації Києва: ялинки, ярмарки, ковзанки, святкові містечка

Неймовірні різдвяно-новорічні локації Києва: ялинки, ярмарки, ковзанки, святкові містечка

Від пропозицій захоплює подих.

7 хв на прочитання17 Грудня 2021, 20:00
Новий рік Новий рік
Поділитись:

Новорічно-різдвяні свята — це тисячі гірлянд, ялинки на вулицях, казкові вітрини магазинів, ярмарки зі смаколиками, фудкортами та рукотворними подарунками-сувенірами, прогулянки на ковзанки, яскраві каруселі, ілюмінація та настрій. Крім цього, це час для родинних розваг і красивих фото.

Софійська площа

В центрі столиці на Софійській площі вже майже встановили головну ялинку країни, яку цьогоріч відкриють 18 грудня о 17:00. Новорічне дерево прикрашатимуть 10 тисяч прикрас — іграшки червоного та золотого кольорів.

Також на Софійській площі та на Володимирському проїзді до 16 січня працюватиме новорічно-різдвяне ярмаркове містечко. Тут розташують розважальні локації: фотозони, дитячі забавки, майстерню, музей новорічних прикрас, сцену, де триватимуть виступи та конкурси тощо.

Ковзанка навколо пам’ятника Богданові Хмельницькому. 

Вона буде як тунель для любителів спортивних розваг.

the-village.com.ua

Також на площі розмістять теплу арт-зону для відпочинку. Там же відвідувачів зустрічатимуть яскраві комети, що символізуватимуть різдвяні зірки. Святкову атмосферу створюватиме різдвяна музика.

«Зимова країна» на ВДНГ 

Національний комплекс «Експоцентр України» перетворився на зимове містечко — з 11 грудня стартував фестиваль «Зимова країна на ВДНГ».

В експоцентрі діятимуть такі локації: 

  • Чарівна казка Зимової країни: мюзикл і святковий парад. Локація — Головна площа ВДНГ, вхід вільний.
  • Ковзанка: льодові піруети та романтичні побачення. Локація — Головна площа ВДНГ, квитки: від 180 грн (безліміт) за умови оплати карткою Visa.
  • Шалені гірки: локація — Головна площа ВДНГ, квитки: від 35 грн.
  • Музей Нового року: вінтажні іграшки та таємничі історії свята. Локація — Концерт-хол ВДНГ, квитки: 70 грн, оплата на вході.
  • Резиденція Санти: новорічна пошта, казкові фотозони, ельфійські фокуси. Локація — Концерт-хол ВДНГ, квитки: 290 грн (у вартості — солодкий подарунок), діти до 4 років — безоплатно (винятково у супроводі батьків).
  • Різдвяна Фабрика Мрій: казкове місце, де живуть і працюють ельфи. Локація — Павільйон № 2, квитки: від 240 грн.
  • Шоу «КіберСанта. Інший вимір»: карколомні трюки та яскраві декорації. Локація — Концерт-хол ВДНГ, квитки: від 690 грн; дітям до 5 років — безоплатно (винятково у супроводі батьків).
  • Оранжерея: ароматні коктейлі та святкові зони для фото. Локація — праворуч від центрального входу, квитки: 80 грн, оплата на вході.
  • Галерея сталевих фігур. Локація — Павільйон № 1, квитки від 180 грн.
  • ​Флуфіландія: пухнасті гіганти та святкові декорації. Павільйон № 4, квитки: від 175 грн, оплата на вході, дітям до 3 років — безоплатно (винятково у супроводі батьків).
  • Планетарій Teleport360. Локація — Павільйон № 10, квитки: від 150 грн.
  • Вуличні атракціони: панорамний вид на казкове містечко, венеціанська карусель, луна-парк, квест-кімнати. Локація — Головна площа ВДНГ, квитки: дитячі: від 55 грн, дорослі — від 90 грн, оплата на вході.
  • Північний експрес: казкові маршрути. Локація — Центральний вхід і головна площа ВДНГ, квитки: 100 грн, оплата на вході.
  • Планета динозаврів. Локація — Лісова алея за Павільйоном № 1, квитки: від 170 грн.
  • «Живі дракони. Зимова казка». Локація — між павільйонами №1 і № 3, квитки: від 200 грн, оплата на вході.
  • Планета метеликів. Локація — алея ліворуч від головної площі, квитки: від 130 грн, оплата на вході.
  • Музей науки: понад сто захопливих експонатів. Локація — павільйон № 23, квитки: від 128 грн, за умови оплати карткою Visa.
  • Sky Park: мотузкові траси та скеледром. Локація — Між 1-м і 2-м павільйонами, квитки: від 60 грн, оплата на вході.
  • Animal Park: альпаки, лемури, лами, кізочки. Локація — алея, поруч з озером, квитки від 115 грн.

«Миколай приймає друзів» біля Офісу Президента 

Біля будівлі облаштували локацію для проведення новорічних святкувань, встановили живу ялинку, а меншими зеленими деревцями прикрасили вікна.

Тут також буде ковзанка (відкриють 19 грудня, кататися можуть не більше 40 осіб одночасно) та  карусель, сяючі янголи та безліч ялинок із вогниками.

Прогулянкова ковзанка на Подолі

На Подолі 19 грудня запрацює перша прогулянкова ковзанка. Одна з льодових доріжок пролягатиме через парк Петра Сагайдачного, загальна довжина ковзанки — понад 200 метрів.

У центрі буде зона для відпочинку, кафе й музична сцена, на якій гратиме оркестр.

Зимове «Хеппі місто» та ковзанка біля Даринку

У маркет-моллі «Даринок», що біля станції метро «Лісова», з 11 грудня вже запрацювала локація з ковзанкою просто неба. Це одна з найбільших ковзанок у Києві, її площа — 1500 м².

Також там розташовується новорічна пошта від Діда Мороза.

Roshen Winter Village та ковзанка

Новорічну ялинку, яка стоїть у центрі ковзанки, запалили 4 грудня. Також тут працює фудкорт із 16 точок із вуличною їжею.

Ковзанка просто неба розташована біля станції метро «Деміївська». Вона працює з 12:00 до 22:00 у будні та з 10:00 до 22:00 у вихідні.

Вхід на територію  безкоштовний, вхід на ковзанку — від 170 гривень. Ціна залежить від дня тижня та часу відвідування.

«Резиденція Доброчара» у Добропарку

Новорічне містечко розташоване в селі Мотижин, за 18 кілометрів від міста по Житомирській трасі. Тут є снігова гірка, парк із світлових 3D-фігур, новорічні ярмарки, фотозони, фудкорти та ялинка.

У «Резиденції» є музей і майстерня новорічних іграшок, наукова лабораторія з колекціями метеоритів і телескопів, пекарня.

Вхідний квиток у «Добропарк» коштує 350 гривень. Пільговий — 250. У вартість входять прогулянка парком і відвідування «Резиденції Доброчара». Дітям до 4-х років включно вхід безкоштовний.

Osocor Winter Residence

Працює щодня з 11:00, містечко за мотивами «Гаррі Поттера».

На киян чекатимуть тематичні домівки та герої, «Косий Провулок», атмосфера справжнього Хогсміду, практики й експерименти від головних чарівників і викладачів Хогвартса, веселі гірки та каруселі, алея атракціонів, фудкорти, тематичні-бари та вечерні dj-сети.

Працює льодова Арена «Osocor».

Цьогоріч за вхід заплатите від 200 гривень, а за катання на ковзанці — від 145 гривень.

Резиденція Святого Миколая у парку Шевченка 

У парку Шевченка облаштують святкову локацію з новорічною ялинкою, резиденцією святого Миколая, фотозонами та фудкортом.  Відкриють локації вже сьогодні, 17 грудня.

У парку з'являться Алея Добра й Алея Любові, сцени, де виступатимуть дитячі колективи, територія Миколайчиків. Локація, насамперед, буде спрямована на те, щоб залучити до святкування дітей із малозабезпечених сімей, дітей-сиріт і дітей різних пільгових категорій.

Новорічна локація біля Арки Дружби народів: ковзанка та міст-тунель

Головна прикраса новорічного містечка — 20-метрова ялинка, оздоблена в холодних кольорах у стилі «Кришталевий палац». Скляний пішохідно-велосипедний міст, розташований поруч, перетворився на казковий тунель. Він швидко став популярним Інстаграм-місцем.

Ковзанка працює у будні з 12:00 до 22:00, у вихідні та свята — з 10:00 до 22:00. Вхід на ковзанку із прокатом ковзанів — 180 грн. 

Нагадаємо про екологічний Новий рік: яку ялинку вибрати.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Поєднання мускарі та тюльпанів: квіти, що вдало створюють яскраву весняну композицію (ФОТО)
1 хв на прочитання4 години тому
Сучасні низьковуглецеві технології в Україні
Для відновлення України потрібні сучасні низьковуглецеві технології - Мінекології
1 хв на прочитанняВчора
Пів України накриють морози
На завтра синоптики оголосили 2 рівень небезпечності: пів України накриють морози
1 хв на прочитанняВчора
Всеукраїнська акція Дуби Шевченка єднають Україну
На Черкащині розпочато всеукраїнську акцію «Дуби Шевченка єднають Україну»
1 хв на прочитанняВчора
З Сулинського заказника вилучено 1,5 кілометри сіток
1 хв на прочитанняВчора
Відбулася зустріч робочої групи GREEN Action Task Force: обоворено створення Платформи дій щодо Зеленого відновлення України
2 хв на прочитанняВчора
Китів та дельфінів у Тихому океані офіційно визнали «юридичними особами»: це сприятиме захисту морських ссавців
2 хв на прочитанняВчора
Рослини кам'янистого саду (ФОТО)
2 хв на прочитанняВчора