Традиційним пасхальним частуванням є паска та фарбовані яйця. Також часто господині готують сирну паску. Пропонуємо ще один рецепт частування до світлого свята – сирний великодній пиріг.
ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ПОТРІБНО:
2 яйця;
250 гр. сиру;
200 гр. сметани;
100 мл молока;
100 гр. борошна;
1 щіпка розпушувача;
200 гр. ковбаси чи сосисок;
рослинна олія.
ЯК ГОТУВАТИ
Включаємо духовку розігріватись до 180 градусів Цельсія.
Далі натираємо на дрібну або велику тертку сир і додаємо сирі яйця, сметану та молоко, перемішуємо.
Ковбасу чи інші м’ясні вироби потрібно нарізати кубиками чи соломкою, додати готову суміш і перемішати.
Потім змішуємо борошно та розпушувач і дрібними порціями додаємо в готову суміш.
Вимішуємо, щоб не залишилося грудок.
Змащуємо форму для запікання олією і переливаємо тісто.