Люди завжди вважали, що найгірше на здоров'я підшлункової впливає алкоголь. Але в спиртних напоїв з'явився конкурент.
Варто знати про небезпеку продуктів, які здаються нам цілком невинними. Більшість людей регулярно вживає їх, не підозрюючи, що вони можуть спровокувати рак підшлункової залози. Ця недуга дуже підступна, оскільки на ранніх етапах ніяк не проявляє себе.
Щоб уберегтися від захворювання, слід виключити із раціону солодкі газовані напої. Вони набагато шкідливіші за спиртне, оскільки солодкі газовані напої (і взагалі будь-який солодкий продукт) викликає звикання. Звикнувши до певного смаку, люди можуть зловживати тим чи іншим продуктом, багаторазово перевищуючи його норму, яка шкодить здоров’ю.