Названо найшкідливіший суп, який їв кожен

1 хв на прочитання15 Квітня 2023, 10:30

Цей суп дуже швидко допомагає набрати жирову тканину.

Це ідеально, коли ви довго хворієте, ослаблені, виснажені або відновлюєтеся після травм.

На цьому плюси, по суті, закінчуються. Є три причини відмовитися від вживання кісткових бульйонів.

У бульйон виварюється і концентрується все найшкідливіше, що є в м’ясі та кістках. Разом із наваристим супчиком людина отримує пурини, які підвищують рівень сечової кислоти, що навряд чи йде на користь суглобам.

Плюс зросте артеріальний тиск, що підвищує серцево-судинні ризики. Що стосується антибіотиків та гормонів, то пропагандисти кісткових бульйонів впевнені – тривале варіння гарантує порятунок від усього непотрібного.

З цього приводу дані суперечливі, проте логіка підказує, що все, що було в організмі тварин та птахів у вигляді ліків, виявиться і в бульйоні.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: