Деякі продукти потрібно мати під рукою через їх поживні речовини та прості умови зберігання. Розповідаємо про них.
Горіхи та насіння містять жири, білок, клітковину та ряд вітамінів. В основному їх можна зберігати при кімнатній температурі протягом 1-4 місяців.
Мед та кленовий сироп є натуральними підсолоджувачами, які мають унікальну користь для здоров’я. Вони багаті на антиоксиданти та містять магній, калій і марганець.
Яблучний оцет можна використовувати у багатьох стравах. Його можна використовувати як ароматну добавку до соусів або випічки.
Часник та цибуля можуть знизити ризик розвитку різних захворювань, включаючи певні види раку та психічні розлади. Тому додайте його до раціону для профілактики.
Яйця є одним з найуніверсальніших продуктів. Вони наповнені білком, корисними вітамінами та мінералами.