Названі продукти, які призводять до згущення крові

1 хв на прочитання27 Вересня 2022, 14:39

До згущення крові призводить зменшення кількості плазми

Деякі продукти можуть серйозно нашкодити кроносній системі.

Вживання картоплі, бананів, насолод і навіть деяких корисних продуктів може сприяти потенційно небезпечному згущенню крові.

Загущення крові збільшує ризик виникнення тромбів та судинних закупорок, що призводять до порушення кровопостачання найважливіших органів – серця та головного мозку. Наслідком таких порушень можуть бути інсульти та серцеві напади.

Кров має рідку складову – плазму та формені елементи – клітини. Баланс з-поміж них і визначає, наскільки кров розріджена чи навпаки. До загущення крові призводить зменшення кількості плазми.

Продукти, які можуть загущувати кров:

За наявності таких хронічних порушень, як атеросклероз, цукровий діабет, варикоз, споживання цих продуктів повинно бути обмеженим.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: